Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2021-10-25

ΠΟΙΟΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ;


 Ο ΑΡΧΗΓΟΣ  του Φίλιππου Βέροιας  έβγαλε πίκρα για την απώλεια του πρώτου σετ με τον Ολυμπιακό που ήταν και το σημαντικό του αγώνα ,καθώς επανήλθε απο την ισχιαλγία , και είπε κάποια σημαντικά πράγματα που θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη ο Καραμπέτσος για την λειτουργία της ΚΕΔ. 


Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΟΥΣΑΛΗΣ που όλοι θυμόμαστε πως είχε "ακυρώσει" τον Αλέξανδρο Μυλωνάκη σε ντέρμπι Ηρακλή 2015-ΠΑΟΚ γιατί όπως έλεγε δεν ήξερε τι συνθήκες επικρατούν στο γήπεδο της Μίκρας όταν παίζει ο Ηρακλής 2015 ,τώρα έρχεται να ακυρώσει και την επίσης διεθνή διαιτητή Λώρα  Κυριοπούλου  και η αμφισβήτηση κεκίνησε απο ενα περσινο μπλοκ αουτ για να κορυφωθεί το Σάββατο στου Ρέντη . 

Επίσης έδειξε ενδιαφέρον να πληροφορηθεί και πως την έκρινε και την βαθμολόγησε ο παρατηρητής διαιτησίας .

Για να ξεμπερδεύεις λοιπόν Γιώργο Καραμπέτσο πρέπει να αξιολογηθούν οι κρίσεις για την διαιτησία απο ενα έμπειρο παίκτη όπως είναι ο Προύσαλης και πρέπει η ΚΕΔ / ΕΟΠΕ κατ αρχήν να ρωτάει τους αρχηγούς ομάδων ποιούς διαιτητές θέλουν στα παιγνίδια τους και μετά να βαθμολογούν τους διαιτητές για να μπεί επιτέλους και μία τάξη ....στην αταξία της διαιτησίας ....

Αντε χαμογελάτε ....χαβαλέ κάνουμε 

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ

Ο πολύπειρος πασαδόρος του Φίλιππου Βέροιας, Κώστας Προύσαλης, εξωτερίκευσε τα παράπονά του για τη διαιτησία του αγώνα με τον Ολυμπιακό, όπου η ομάδα του ηττήθηκε με 3-0.
«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και καλή επιτυχία στο επικείμενο ματς του Champions League που θέλει τη νίκη για να προχωρήσει.

Ωστόσο, θεωρώ πως ο Ολυμπιακός, δεν χρειάζεται τέτοιες διαιτησίες, όπως στο πρώτο σετ… Ίσα ίσα θα του έκανε περισσότερο καλό να έχει περισσότερη κόντρα στο παιχνίδι.

Θέλω να δω τι βαθμό θα δώσει ο παρατηρητής στις διαιτήτριες, αλλά θεωρώ πως στο πρώτο σετ είχαν ένα κακό παιχνίδι. Ειδικά όταν υπάρχουν τόσες διαφορές των ομάδων μεταξύ τους, με διαφορετικούς στόχους. Ας αφήσουν τις λεγόμενες μικρότερες ομάδες να πάρουν από το ματς ό,τι δικαιούνται και αξίζουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads