Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2021-09-28

Η FIVB άνοιξε τον δρόμο για τις αδερφές Γέονγκ


Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ βρίσκεται - πλέον - κοντά στην υλοποίηση δύο σπουδαίων μεταγραφών με τις αδερφές Γέονγκ να προβάρουν τα Ασπρόμαυρα του Δικεφάλου.
Η FIVB άνοιξε τον δρόμο στον ΠΑΟΚ και πλέον απομένουν τα τυπικά για να προχωρήσουν οι υποθέσεις με τις δίδυμες Κορεάτισσες, Λι Ντα και Λι Γιάε Γέονγκ με τις οποίες εδώ και καιρό βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις το γυναικείο τμήμα του Δικεφάλου.

Αιτία που μέχρι στιγμής οι μεταγραφές τους δεν είχαν ολοκληρωθεί ήταν το γεγονός πως η Ομοσπονδία της Κορέας μπλόκαρε την έκδοση δελτίων τους.

Τελικώς και μετά από συντονισμένες ενέργειες του ΠΑΟΚ σε συνεργασία με τις δύο αθλήτριες βρέθηκε η «χρυσή» τομή και η ομοσπονδία άναψε το «πράσινο» φως με τα πιστοποιητικά μεταγραφής των δύο αθλητριών να αναμένεται να εκδοθούν μέχρι τις 29/9.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη όλα δείχνουν πως η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος για τον ΠΑΟΚ, με τις αδερφές Γέονγκ να γίνονται οι πρώτες Κορεάτισσες αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενισχύοντας παράλληλα σε σημαντικό βαθμό το γυναικείο τμήμα του Δικεφάλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads