Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2021-09-25

Βγάζει χαρακτήρα, ψάχνει διάρκεια


Την ήττα με 3-1 από την Βοϊβοντίνα γνώρισε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο φιλικό του παιχνίδι στο διεθνές τουρνουά που διεξάγεται στο Νόβι Σαντ.

Οι «ασπρόμαυροι» κρατάνε την αντίδραση που έβγαλαν από το δεύτερο σετ και μετά και πλέον αυτό που αναζητούν είναι διάρκεια στο παιχνίδι τους, κάτι που φυσικά αναμένεται να έρθει μέσα από τα τεστ που υπολείπονται έως την έναρξη της νέας σεζόν.

Καλύτερο το ξεκίνημα της Βοϊβοντίνα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει «τρακαρισμένος» και επηρεασμένος από το χτεσινοβραδινό πρώτο του φιλικό, με αποτέλεσμα να αναγκάζεται να «κυνηγάει» στο σκορ (8-4, 16-9, 21-14) και τους Σέρβους να φτάνουν τελικά στο 25-18 και το 1-0 στα σετ.

Μπροστά στη μεγαλύτερη διάρκεια και του δεύτερου σετ οι Σέρβοι «χτίζοντας» μια διαφορά που κυμαίνονταν μεταξύ των δύο και των τεσσάρων πόντων, αλλά τον ΠΑΟΚ να κρατάει επαφή. Με σερί οι οικοδεσπότες «ξέφυγαν» με 21-16, όμως οι «ασπρόμαυροι» με όπλο το σερβίς τους μείωσαν εκ νέου (23-21), δεν κατάφεραν όμως να πάρουν κάτι παραπάνω, αφού με 25-23 το σετ κατέληξε στην Βοϊβοντίνα που έκανε το 2-0.

Διαφορετική εικόνα στο τρίτο σετ με τους παίκτες του Καλμαζίδη να βγάζουν αντίδραση και να είναι αυτοί που από νωρίς μπήκαν σε ρόλο οδηγού φτάνοντας μάλιστα στο σετ μπολ (20-24). Εκεί κάποιες λάθος επιλογές επέστρεψαν στην σερβική ομάδα να μειώσει (23-24), όμως με 23-25 ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 2-1 στα σετ.

Διπρόσωπος ΠΑΟΚ στο τέταρτο σετ καθώς έχασε το προβάδισμα που είχε πάρει στο ξεκίνημα (5-10), με τους Σέρβους να ανατρέπουν την κατάσταση (19-14). Ο Δικέφαλος πλησίασε (23-21), αλλά η Βοϊβοντίνα είχε τις λύσεις για να φτάσει στο 25-21 και στη νίκη με 3-1 σετ.

Η παρουσία του ΠΑΟΚ στο φιλικό τουρνουά της Βοϊβοντίνα ολοκληρώνεται το πρωί της Κυριακής στις 11:30 με το φιλικό απέναντι στην Παρί.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads