Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2021-08-28

Μπαχράμη ομοσπονδιακό και Φλώρο τεχνικό διευθυντή προτείνει ο Τριανταφυλλίδης


 Τις δικές του προτάσεις με ονοματεπώνυμα κατέθεσε ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης για την αναβάθμιση του γυναικείου βόλεϊ και της Εθνικής ομάδας των γυναικών. Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ο.ΠΕ προτείνει ομοσπονδιακό προπονητή με 12μηνη απασχόληση τον Δημήτρη Μπαχράμη και τεχνικό διευθυντή τον Τάκη Φλώρο. Αναλυτικά οι προτάσεις του είναι οι εξής:
"Η παρουσία και η θέση της Εθνικής γυναικών στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2021 δεν είναι αυτή που θέλαμε και προσδοκούσαμε όλοι. Μπορεί, ωστόσο, όπως γράφει σχετικό δελτίο τύπου της Ε.Ο.ΠΕ., να αποτελέσει πυξίδα για το πού πρέπει να κατευθυνθεί το ελληνικό γυναικείο βόλεϊ.
Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Προέδρου κ. Καραμπέτσου για προτάσεις, με υπευθυνότητα και σεβασμό, καταθέτω τις δικές μου:

1. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΒΟΛΕΪ
Δημιουργία επιτροπής η οποία θα αποτελείται από:
* Μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ., άμισθος/η με εμπειρία σε θέματα εθνικών ομάδων
* Τεχνικό διευθυντή έμμισθο, με 12μηνη απασχόληση
* Ομοσπονδιακό προπονητή Εθνικής Γυναικών έμμισθο, με 12μηνη απασχόληση και επιλογή με μερική απασχόληση των συνεργατών του (με συμμετοχή γυναικών)
* Υπεύθυνος επιστημονικής υποστήριξης, έμμισθος με μερική απασχόληση
* Σύμβουλος Marketing, μέλος του γραφείου Marketing της Ομοσπονδίας

2. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
Ίδρυση ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ, η οποία θα έχει στόχο την δημιουργία μιας σύγχρονης Ελληνικής Σχολής Βόλεϊ, που θα στηρίζεται στην ψυχοσύνθεση και στα σωματομετρικά χαρακτηριστικά των Ελλήνων. Εφαρμόζοντας το Γαλλικό μοντέλο, οι καλύτερες αθλήτριες των αναπτυξιακών ηλικιών, θα γίνονται μέλη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ, η οποία από Ιούνιο έως Σεπτέμβριο (θα κατατεθεί αναλυτικά πλάνο για το 2022), αναλαμβάνει την καθημερινή τους προπόνηση και εξειδικευμένη επιμόρφωση. Για τα κορίτσια της επαρχίας αναλαμβάνει και την διαμονή και διατροφή τους. Επιγραμματικά αναφέρουμε ότι εκτός των αγωνιστικών υποχρεώσεων, το πρόγραμμα εκπαίδευσης τους θα περιλαμβάνει και μαθήματα αθλητικής ψυχολογίας, ξένων γλωσσών, αθλητικής διατροφής, αθλητικής συμπεριφοράς.

3. Συμμετοχή Εθνικής Γυναικών σε όλες τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις, π.χ. European League.

4. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Αναβάθμιση στατιστικής κάλυψης των αγώνων και του πρωταθλήματος με ενιαίο λογισμικό που θα χρησιμοποιούν όλες οι ομάδες υποχρεωτικά, το οποίο μπορεί να τους παρέχεται μετά από συμφωνία της ΕΟΠΕ με εταιρεία λογισμικού. Η εταιρεία δεν παρέχει μόνο το λογισμικό αλλά και όλο το back office για τη διαχείριση και παρουσίαση των αριθμών μέσα από ιστοσελίδα. Πρέπει να προσθέσουμε την υποχρέωση, επί τη βάσει προκήρυξης, των ομάδων να ανεβάζουν άμεσα το βίντεο του αγώνα σε σέρβερ - σύννεφο ώστε να είναι προσβάσιμο από όλους.
https://tvf-web.dataproject.com/CompetitionHome.aspx?ID=50
Ταυτόχρονα υπάρχει η δυνατότητα για live score όλων των αγώνων του πρωταθλήματος.

5. Πλαίσιο αναβάθμισης της Preleague

6. ΠΡΟΣΩΠΑ
Κι επειδή μια πρόταση δεν είναι ολοκληρωμένη εάν δεν περιλαμβάνει πρόσωπα, για την στελέχωση της επιτροπής προτείνω ορισμένους αποδεδειγμένα επιτυχημένους συμπολίτες μας με τεράστια προσφορά στο Ελληνικό Βόλεϊ και γνώστες της γυναικείας ψυχοσύνθεσης:

Μέλος Δ.Σ. Ε.Ο.ΠΕ.: Κατά προτίμηση γυναίκα
Τεχνικός διευθυντής: Δημήτρης Φλώρος
Ομοσπονδιακός προπονητή Εθνικής Γυναικών: Δημήτρης Μπαχράμης
Υπεύθυνος επιστημονικής υποστήριξης: Γιώργος Βαβέτσης"

Μιχάλης Τριανταφυλλίδης
Μέλος ΔΣ ΕΟΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads