Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2021-07-21

Η άμμος των Ολυμπιακών Αγώνων είναι πολύ καυτή για τους παίκτες μπιτς βόλεϊ - Κίνδυνος θερμοπληξίας


Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο θα πραγματοποιηθούν σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες.
Η Ιαπωνία έχει ήδη μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω του κορονοϊού, αλλά ο ιός δεν είναι το μόνο πρόβλημα για τους διοργανωτές αγώνων.
Ο επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων, Τοσίρο Μούτο παραδέχτηκε πως υπάρχει ενδεχόμενο ματαίωσης της διοργάνωσης σε περίπτωση κλιμάκωσης των κρουσμάτων.
Το Τόκιο μαστίζεται τώρα από μεγάλη ζέστη και η Ολυμπιάδα της Ιαπωνίας αναφέρεται ακόμη πως θα φιλοξενήσει τους πιο καυτούς Αγώνες όλων των εποχών, αν οι θερμοκρασίες παραμείνουν οι ίδιες.
Το Τόκιο έχει πάνω από 30 βαθμούς Κελσίου τις τελευταίες ημέρες και οι πολίτες έχουν ενημερωθεί ότι τα αθλήματα αξίζουν μόνο σε εσωτερικούς χώρους.

Η άμμος καίει τα πόδια τους

Ένα πρόβλημα είναι πως η άμμος των Ολυμπιακών Αγώνων είναι πολύ καυτή για τους παίκτες του μπιτς βόλεϊ στην παραλία. Οι αθλητές διαμαρτύρονται πως η άμμος καίει τα πόδια τους. 

Η ζέστη της Ιαπωνίας είναι ένα πρόβλημα και στα αθλήματα αντοχής, μεταξύ άλλων. Εάν η ζέστη του Τόκιο και το Σαπόρο δεν υποχωρήσει, το αθλητικό φεστιβάλ θα γίνει ένας αγώνας για επιβίωση για πολλούς.

«Το βάδην, το τριάθλο και το μπιτς βόλεϊ έχουν υψηλό κίνδυνο θερμοπληξίας» δήλωσε ένας υπεύθυνος.

sputniknews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads