Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2021-07-08

Ξανά στα πράσινα Βελιχάι και Βορκάς!


Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τους πετοσφαιριστές Χάρη Βελιχάι και Βαρνάβα Βορκά.

Αμφότεροι οι δύο αθλητές επιστρέφουν στην Πολίχνη για τη δεύτερη θητεία τους με τον Μακεδονικό, τη φανέλα του οποίου φόρεσαν ο μεν Βελιχάι το 2016 και ο δε Βορκάς το 2017.

Ο Χάρης Βελιχάι, 26 ετών, αγωνίζεται ως ακραίος. Γεννημένος στην Αμαλιάδα, ξεκίνησε το βόλεϊ από τον Κόροιβο, όπου και ανδρώθηκε, ενώ μετακόμισε για σπουδές στις Σέρρες, αγωνιζόμενος σε ΑΟ Σερρών, Πήγασο Πολίχνης και Ελπίδα Αμπελοκήπων, πριν φορέσει τα πράσινα του Μακεδονικού το 2016. Αποχωρώντας από το σύλλογο μας, αγωνίστηκε για λογαριασμό του Αίαντα Ευόσμου, πριν επιστρέψει στον τόπο του για να ενταχθεί και πάλι στο ρόστερ του Κοροίβου, το καλοκαίρι του 2020.

Με τη σειρά του, ο 31 ετών διαγώνιος, Βαρνάβας Βορκάς, αναδείχθηκε από τα σπλάχνα του Εθνικού Λατσιών, ομάδα του ομώνυμου δήμου της Λευκωσίας της Κύπρου στην οποία γεννήθηκε. Ο υψηλόσωμος Βορκάς ήρθε στον Μακεδονικό το 2017, ενώ αγωνίστηκε ακόμη σε Συκιές και Αίαντα Ευόσμου.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει για δεύτερη φορά τον Χάρη και τον Βαρνάβα στην ομάδα και τους εύχεται γρήγορη προσαρμογή υπό τις οδηγίες του Λάμπη Μπαμπαλιούτα, υγεία και μια επιτυχημένη σεζόν τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads