Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2021-07-15

Επιστροφή Αρτακιανού στον Μακεδονικό !

Επιστροφή μετά από μια σεζόν στην Α1

Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της, για δεύτερη φορά, με τον πετοσφαιριστή Δημήτρη Αρτακιανός.
Γεννημένος το 1999, ο νεαρός πασαδόρος βρέθηκε στον Μακεδονικό σε ηλικία 17 ετών, παίζοντας με την πράσινη φανέλα τις πρώτες δύο σεζόν του στο βόλεϊ ανδρών. Προηγουμένως, γαλουχήθηκε στην Ακαδημία του Ηρακλή, του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Αίαντα Ευόσμου, με τον οποίο πέτυχε τη σεζόν 2015/16 να κατακτήσει χρυσό μετάλλιο στα αναπτυξιακά τμήματα και να φτάσει στο Final-4 των Παίδων!
Μετά από δύο σεζόν στον Μακεδονικό, «μετακόμισε» στη ΧΑΝΘ, τερματίζοντας στη 2η θέση της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, ενώ πέρυσι ήταν μέλος του Φιλίππου Βέροιας, φτάνοντας για πρώτη φορά στην καριέρα του στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία της χώρας!
Ο Αρτακιανός επιστρέφει στον Μακεδονικό για να συμβάλει και ο ίδιος με το ταλέντο και τις χρήσιμες και αρκετές – παρά το νεαρό της ηλικίας του – εμπειρίες, στην προσπάθεια της ομάδας του Λάμπη Μπαμπαλιούτα να πρωταγωνιστήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads