Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2021-06-16

ΧΑΡΙΔΗΜΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΠΗΓΑΣΟΣ


 Το Δ.Σ του ΠΗΓΑΣΟΥ Πολίχνης με χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον αθλητή Στέφανο Χαριδήμου!
Ο Στέφανος γεννήθηκε στην Λευκωσία στις 30/4/1997 , έχει ύψος 1,97 και αγωνίζεται ως διαγώνιος!
Σε δήλωση του ο αθλητής Στεφανος Χαριδήμου μας είπε: " Αρχικά είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Θεσσαλονίκη μετά από μια χρονιά όπου αγωνίστηκα στην Κύπρο λόγω της κατάστασης με την πανδημία και είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ ξανά στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Η Pre League φέτος θα είναι, θεωρώ, μια δυνατή κατηγορία, με δυνατές ομάδες και θα έχουμε ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ.Γιωργο Μιχαλιτσιο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου από την αρχή αυτής της προσπάθειας.
Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά, καλές κινήσεις από μέρους διοίκησης δημιουργώντας ένα αρκετά δυνατό ρόστερ το οποίο θα βοηθήσει στην επίτευξη του πρωταρχικού στόχου που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.
Ανυπομονώ να μπω ξανά στο γήπεδο, να γνωρίσω την καινούρια μου ομάδα και να δουλέψουμε μαζί μέχρι τέλους για να επιτευχθεί ο στόχος που έθεσε ο σύλλογος εξ αρχής.
Υγεία πρώτα απ' όλα σε όλους και ελπίζω η φετινή σεζόν να ξεκινήσει και να λήξει αισίως χωρίς διακοπή. Εύχομαι να παίξουμε ξανά σε γεμάτα γήπεδα.
Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads