Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2021-05-26

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΜΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ...

 ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πράγματα γίνονται παρασκηνιακά σχετικά με την έναρξη των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων εν μέσω θέρους ....

Μολις χθές στην περιοχή της Σπάρτης είχαμε θερμοκρασία 34.5 c και οι ομάδες μπήκαν σε φουλ προετοιμασία για να μπούνε στην μάχη για την κατάκτηση των τίτλων με μόρια ....

Να διευκρινήσουμε οτι εννοούμε τα μόρια που λαμβάνουν οι πρωταθλήτριες ομάδες για εισαγωγή στα ΑΕΙ προς αποφυγήν τυχόν παραξηγήσειων .

Εχουμε λοιπόν τριών ταχυτήτων ομάδες .

Είναι αυτές οι μοριομάδες που σκουπίζουν τις άλλες ομάδες και κάνουν παιδομάζωμα με στόχο να  κάνουν πρωταθλητισμό να διαφημιστούν μέσω του επερχόμενου τίτλου και να γεμίσουν τις ακαδημίες τους που αποφέρουν ζεστό χρήμα και οι άλλες που κατεβαίνουν και παίζουν με ρομαντικό πνεύμα για να συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα .

Οι μοριομάδες όμως στην σημαρινή τους μορφή  άλλες περίμεναν να γίνει το πρωτάθλημα και άλλες όχι βρίσκονται σήμερα σε δύο κατηγορίες.

Τις προετοιμασμένες που εκαναν προπονήσεις και εν μεσω καραντίνας καιτις άλλες που δεν είχαν δυνατότητα να μπούνε σε γήπεδο , άρα ανέτοιμες ,άρα έκαψαν την χρονιά και τα μόρια θα εισπράξουν κάποιες άλλες ομάδες και όχι η δική τους άρα θα χάσουν πελατεία στην μοριοσυγκρότηση της νέας τους ομάδας.

Οι ομάδες λοιπόν που βλέπουν ότι δεν έχουν μέλλον τορπιλίζουν της διεξαγωγή των πρωταθλημάτων που αποφάσισε ο υπουργός λόγω της πίεσης που άσκησαν οι γονείς αθλητών που ήταν κόντά στα μόρια ....

Οπως βλέπετε λοιπόν ξεκινάμε και τελειώνουμε στα μόρια ...

Ετσι και ενω στην Θεσσαλονίκη ακόμη και η ΕΠΕΣΘ που συμμετείχε σε μιά τηλεδιάσκεψη ήταν αδιάφορη για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος Κορασίδων αλλά ήθελε να γίνει το πρωτάθλημα Παίδων !!!! και αποφάσισαν ενώ διαφωνούσαν να πάρουν οριστική απόφαση την ερχόμενη Δευτέρα αφού θα είχαν υποβάλει οσα σωματεία επιθυμούσαν δηλωση συμμετοχής στα πρωταθλήματα .

Σήμερα όμως και με την μορφή του κατεπείγοντως "μοριοσωματείο"  ήρθε σ επαφή με τις ομάδες που έχουν τμήμα κορασίδων και ζητούσε να ενημερωθείγια τις προθέσεις του κάθε συλλόγου ....για να εκδώσει !!!! ανακοίνωση.

Μαζέψτε τους εμπόρους των μορίων γιατί δεν πάμε καλά .

Υπάρχουν και σύλλογοι που δεν είναι"δορυφόροι" και θέλουν να ολοκληρωθεί η χρονιά προσφέροντας στους αθλητές τους την χαρά της συμμετοχής στο παιγνίδι .

Το άθλημα δεν χρειάζεται "προστάτες"  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads