Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2021-05-27

Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ...

ΣΙΓΟΥΡΑ κάτι δεν πάει καλά ...."Μοριοσωματείο" που έκανε την "ηγετική" επαφή με τα άλλα σωματεία της Ενωσης χθές επέμενε να εξασφαλίσει την συναίνεση σωματείων για να κυκλοφορίσει την παρακάτω "επιστολή" για την οποία υπάρχουν πολλά ερωτηματικά έτσι όπως είναι διατυπωμένη .

Θα σταθούμε στην τελευταία παράγραφο που προκαλεί γέλια γιατι απλά είναι η επιτομή  της υποκρισίας που μιλάει για "βάναυση επαναφορά στους αθλητικούς χώρους με στόχο τα μόρια" !!!! μα τα μόρια και η υπάρξη κάποιων σωματείων που διατηρούν τμήματα κορασίδων είναι και ο πρώτος και ο τελευταίος στόχος !!!

Ας είναι αφού δεν θέλουν να μας πούνε τον συγκεκριμένο λόγο που δεν θέλουν να γίνει το πρωτάθλημα δικός τους λόγος .

Το μόνο που έχουμε να πούμε σχετικά με την λίστα των σωματείων που μετέχουν σ αυτή την "ανταρσία" τουλάχιστον δύο σωματεία απο τα αναφερόμενα σύμφωνα με δήλωση των προέδρων τους θα δηλώσουν και θα κατεβούν να παίξουν στο πρωτάθλημα κορασίδων !

Θα θέλαμε επίσης να σχολιάσουμε στους λόγους που αναφέρουν οτι  συμφωνούμε ότι στα καυτά και πυρωμένα απο την ζέστη γήπεδα δεν μπορεί να γίνει κανένα πρωτάθλημα ,αλλά όταν λένε υποκριτικά για εξετάσεις αθλητριών ,αυτοί ήταν που ήθελαν να αυξηθεί το όριο συμμετοχής των κορασίδων κατα ένα ετος γιατί δεν έπαιξαν πέρσι αφου ματαιώθηκε το πρωτάθλημα ,αλλά η ΕΠΕΣΘ  αν πρόσεξαν αρχίζει το πρωτάθλημα αμέσως μετά το πέρας των εξετάσεων ....

Επίσης αναφέρουν για τα έξοδα που θα υποβληθούν για πληρωμές όσων υποστηρίζουν το τμήμα ,αλλά ξεχνάνε να πούνε ότι  έχουν εισπράξει χρήματα Σεπτέμβριο-Οκτώβριο τα οποία ανταποδωτικά δεν παρείχαν στις ακαδημίες τους !

Τέλος και το ποιό σημαντικό ετοιμάζουν μία "ανοιχτή επιστολή" και δεν "ξέρουν" ;;; που να την στείλουν ; η κρύβονται πίσω απο το μικρό τους δακτυλάκι ;

Εαν είναι αποφασισμένοι να έρθουν σε αντιπαράθεση  δεν θα την στείλουν "προς τις επιτροπές πρωταθλημάτων βόλεϊ " ;;;;  

Οι "επιτροπές πρωταθλημάτων" που εμπλέκονται είναι δύο .

ΕΙΝΑΙ η ΚΕΠ/ΕΟΠΕ  και η ΕΠ/ΕΠΕΣΘ ..αυτές οι δύο είναι οι εμπλεκόμενες "επιτροπές" και υπάρχει και η απόφαση Υφυπουργού Αυγενάκη .

Εαν οι βολές είναι κατά του Υπουργού να βγούνε και να το πούνε και κανένας δεν θα τους περάξει  ...αλλά να βγούνε να το πούνε.

Αυτές οι μιξοπαρθενιές είναι που εκνευρίζουν ....

Απο την στιγμή που υπάρχει μία πολιτική αστοχία (;) να ζητήσουν απο τον υπουργό να ανακαλέσει εφόσον μας λένε οτι έχει γίνει κάτι λάθος  
 

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ " ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ"

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΒΟΛΕΪ
Ομάδες της ΕΠΕΣΘ
ΑΕΝ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ
ΑΕΝ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ
ΑΕΣΜ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ
ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ
ΑΣ ΑΝ. ΑΚΤΗΣ ΖΕΦΥΡΟΣ 02
ΑΣ ΑΡΗΣ
ΑΣ ΑΡΙΩΝ ΝΕΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ
ΑΣ ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ Ν.ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΤΡΙΑΔΙΟΥ
ΔΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΔΕΚΑ
ΕΣΠΕΡΟΣ ΘΕΡΜΗΣ
ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΒΟΤΣΗΣ
ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ
ΠΑΟΚ
ΣΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ
ΧΑΝΘ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads