Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2021-05-26

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Η "ΒΑΡΙΑ ΦΑΝΕΛΑ" ;

ΑΚΡΑ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ....απο τον ΑΣ Αρης την στιγμή που όλες οι ομάδες έχουν αρχίσει να προετοιμάζονται για την νέα περίοδο .

Ο covid  δεν επέτρεψε την ομάδα να αγωνισθεί στην νεοσύστατη  pre league  και απο εκεί και πέρα τίποτα οι πάντες εξαφανισμένοι .

Το μπάσκετ είναι το κυριάρχο τμήμα που ασχολούνται στον ΑΣ ,αλλά αυτό δεν μπορεί να διαλύσει τα υπόλοιπα τμήματα , εκτός εαν είναι απόφαση την οποία έπρεπε να δημοσιοποιήσουν γιατί δεν μπορεί η φανέλα του Αρη να διασύρεται .

Ενα ενδιαφέρον υπήρξε " επιδερμικό"  εαν θα έδινε η ΕΣΑΠ wild card και επειδή ουτε καν συζητήθηκε το θέμα γιατι ο Αρης έχει χρέη και απο εκεί και πέρα  έχουμε σιγή ασυρμάτου !!!

Οι φίλοι του Αρη θέλουν να δούνε την ομάδα εκεί που ανήκει αλλα την τελευταία πενταετία ίσως και λόγω ποδοσφαίρου που βολόδερνε στις χαμηλές κατηγορίες η ομάδα βρέθηκε ακόμη και στο τοπικό της ΕΠΕΣΘ  χωρίς όμως να γίνουν εκείνες οι ενέργειες που θα έκαναν τον Αρη ομάδα αξιώσεων .

Μία προσπάθεια απο τον Μιχάλη Ζορπίδη έμεινε στην μέση καθώς ο χορηγός απογοητευμένος που δεν είχε βοήθειες εγκατέλειψε και τώρα η ομάδα έφθασε σε σημείο να χάνει παίκτες που αποκτήθηκαν  πέρσυ που ούτε καν έπαιξαν ,να αποχωρούν ;

Είναι τόσο μεγάλη η απαξίωση που τυγχάνει ο σύλλογος  ;

Η διοίκηση πρέπει να κάνει ανοικτή πρόσκληση σε φίλους της ομάδας γιατί έχει πολλούς και ισχυρούς φίλους να πλαισιώσουν το τμήμα για να βρεί το ανδρικό βόλεϊ τον δρόμο του  ενώ παράλληλα χθές πρέπει να βρεί προπονητή και να βρεθούν εκείνοι οι παίκτες που θα οδηγήσουν τον Αρη στην άνοδο .

Πληροφοριακά να πούμε στην διοίκηση του ΓΣ ότι με την  βαριά φανέλα ο Αρης δεν πρόκειται να ανέβει κατηγορία γιατί υπάρχουν ομάδες που ήδη έχουν συμπληρώσει το ρόστερ τους.

Ο Πήγασος κινείται σε επαγγελματικά πλαίσια και δημιουργεί ισχυρή ομάδα ,το ίδιο και η Σκύδρα ,αγνωστο τι θα κάνει ο Πιερικός που είχε και αυτός στο πρωτάθλημα που δεν έγινε ενα εξαιρετικό σύνολο απο εκεί και πέρα αντιλαμβάνεται κανείς πως όσο αργεί ο Αρης να ξεκινήσει το χτίσιμο της ομάδας μοιραία θα παίζει για να μείνει στην κατηγορία  και να αποφύγει τον υποβιβασμό  .
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads