Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2021-04-15

ΘΑ ΨΗΛΩΣΕΙ Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ;

 

Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν το πρωί το ταξίδι τους για Αθήνα με τον κωδικό "κατάκτηση κυπέλλου "

ΑΠΟ τις σπάνιες περιπτώσεις ο Κώστας Αμοιρίδης που δίνει το δικό του χρώμα στο γυναικείο βόλεϊ που βλέποντας τον ΠΑΟΚ να βολοδέρνει στο τοπικό και να χάνει απο τον Μέγα Αλέξανδρο και την Επανομή αποφάσισε και ανέλαβε την ομάδα ως μοναδικός χρηματοδότης και ....οπαδός και την έφερε μετά απο διαδοχικές ανόδους και με τον δεύτερο χρόνο της στην μεγάλη κατηγορία να διεκδικεί τον πρώτο Πανελλήνιο  τίτλο στον τελικό του κυπέλλου !

Μέσα σε πέντε χρόνια ο πετυχημένος επιχειρηματίας έτσι για να κάνει το κέφι του διέθεσε σημαντικό ποσό για να κάνει την ομάδα σπουδαία δύναμη στον χώρο και να είναι μιά ανάσα απο την ...πρώτη κούπα.

Απο τις επιτυχίες του δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι στον ΠΑΟΚ έφερε και δύο Πανελλήνιους τίτλους με την ομάδα των Νεανίδων ,όπως και το γεγονός ότι πολλές αθλήτριες της ομάδας του αγωνίζονται στα Εθνικά συγκροτήματα.

Παρακολουθεί όλες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας ,σπάνια μιλάει και η ποιό σημαντική αναφορά του στην ομάδα έχει να κάνει με την δόμηση πολυκατοικίας ,αφού ξέρει και περιμένει να χτίσει την πρωταθλήτρια ομάδα που ονειρεύεται .

«Βλέπω την ομάδα σαν μία πολυκατοικία που χτίζεται και θέλω να φτάσει πολύ ψηλά» είχε εκμυστηρευτεί κάποτε ο Κώστας Αμοιρίδης  και  με τα δεδομένα της ομάδας που δημιούργησε υπάρχει πλέον το ερώτημα εαν αύριο θα έχει "ψηλώσει" η πολυκατοικία .

Ο ΠΑΟΚ διαθέτει έμπειρες αθλήτριες που μπορούν να διαχειριστούν τα απρόβλεπτα ,ενός τελικού  και φυσικά στον πάγκο θα υπάρχει ο Τάκης Φλώρος που μαζί με τον συνεργάτη του Γιάννη Χαριτωνίδη έχουν προετοιμάσει την ομάδα για να ....πανηγυρίσουν ο ΑΣ ΠΑΟΚ και οι οπαδοί του ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads