Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2021-04-28

ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΓΣ ΗΡΑΚΛΗ 1

ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ  οτι μένει κενή μία θέση στην Α2 Γυναικών μας έβαλε στο τρυπάκι να μάθουμε τι και πως και αν ισχύει η πληροφορία .


 Πριν φθάσουμε όμως εκεί να πάρουμε το ξετύλιγμα του κουβαριόύ απο την αρχή. 

Τον προηγούμενο μήνα δόθηκε "άφεση αμαρτιών" απο την κυβέρνηση προς τον ΓΣ Ηρακλή όπου διαγράφηκαν τα χρέη που είχε απο το 2012  προς το Δημόσιο και η ομάδα πεντακάθαρη πλέον επιστρέφει στην αθλητική σκηνή .

Η ζημία που υπέστη ανυπολόγιστη αλλά το σημαντικό για τον Ηρακλή είναι ότι απέκτησε σφιγμό .

Η διοίκηση ξεκίνησε τις κινήσεις επανεκκίνησης και στο τμήμα βόλεϊ εμφανίσθηκαν πρόθυμοι να το αναλάβουν οι Κράβαρικ και Κυριακού .

Η πρόταση που έκαναν είναι να πάρουν τις ακαδημίες στο Κατσάνειο και να δημιουργήσουν ομάδες ανδρών που θα παίξει στην Β΄Εθνική ΕΠΕΣΘ  γιατί  δεν έχει κατώτερη κατηγορία και με στόχο να ανέβη στην Α2 Κατηγορία και να ζητηθεί wild card  για να παίξει στην Volley League ! 

Για τις γυναίκες ο δρόμος θα είναι πιό μακρύς αφού η ομάδα θα ξεκινήσεια απο την Γ΄Κατηγορία και έχει ο Θεός ....

Παρουσιάζεται όμως ο πρόεδρος του "Ηρακλη 2015" ο οποίος προτείνει διαφορετικά πράγματα τα οποία σε πρώτη φάση και δεν αποδέχονται οι του ΓΣ Ηρακλή.

Αύριο θα γίνει η τελική συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών για να αποφασισθεί τι θα επικρατίσει τελικά .

Εκείνο που ακούγεται έντονα και ως μέτρο πίεσης οτι ο ΓΣ Ηρακλής με όποιο τρόπο και εαν επανεμφανιστεί στην μεγάλη κατηγορία των ανδρών  ότι δεν θα γλυτώσει τα χρέη  του ΓΣ και του "2015" !

Σε αναμονή πλέον αποφάσεων !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads