Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2021-02-27

Ματιάσεβιτς και του χρόνου - "Συντάξιμα" ένσημα για τον Νίκολα

    


 Τι αποκάλυψε ο ίδιος

Ο νέος προπονητής του τμήματος βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Νίκολα Ματιάσεβιτς σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως έχει συμφωνήσει με τον Δικέφαλο και για τη νέα σεζόν!

Βέβαια, ο ίδιος παραδέχθηκε πως δεν θα είναι εύκολο φέτος οι «ασπρόμαυροι» να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, αλλά θα εξαντληθούν όποιες πιθανότητες υπάρχουν.

Πρέπει να σημειωθεί πως ο Ματιάσεβιτς λέει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ πως νιώθει σαν στο σπίτι του λόγω του γεγονότος πως παλαιότερα έπαιζε στην Παρτιζάν.

 

Με κάθε σεβασμό στην απόφαση της διοίκησης να κάνει συμβόλαιο σ εναν γέροντα 68 χρονών και να το παρατείνει και για τα 69 χρόνια του θα την χαρακτηρ'ισουμε βεβιασμένη.

Βέβαια στον ΠΑΟΚ ποντάρουν οτι ο γιός του θα προμηθεύει στον πατέρα του ότι καλύτερο διαθέτει ....και μία φορά τον χρόνο ώστε να αποφεύγονται οι διπλές αλλαγές αλλά ...

Το αλλά έχει να κάνει με το παλμαρέ του Νίκολα που στην Γαλλία μεν ηταν προπονητής στην Ρεν που δεν υπάρχει σήμερα και οτι η Ρεν πάντα βρισκόταν στην Β κατηγορία Γαλλίας .

Μπορεί ο άνθρωπος να έχει το κοκκαλάκι της νυχτερίδας και να μπορέσει να επιβιώσει στην δύσκολη ομάδα του ΠΑΟΚ ,αλλά πρώτα δείτε τον ρε παιδιά και μετά προχωράτε σε μακροχρόνιες δεσμεύσεις που απαραίτητα πρέπει να συνοδεύεται το συμβόλαιο με ιατρική βεβαίωση γιατί μεγάλος ανθρωπος είναι και κανείς δεν ξέρει τι έχει. Πρώτα λοιπόν τσεκ απο όπως γίνεται στους αθλητές και μετά υπογραφή .

Αυτά τα περί δραστηριότητας στην Γαλλία θα σας τα αποκαλύψει μόλις ολοκληρώσει την έρευνα του ο "Αγράμματος"

Θα πάμε όμως και λίγο παρακάτω και για αυτούς που "δασκαλεψαν" τον Νίκολα περί Παρτίζαν και σύνδεσης με ΠΑΟΚ κλπ

Σταματήστε αυτή την καραμέλα με τους προπονητές που θέλουν το "γλυκό ψωμί" που τους προσφέρει ο ΠΑΟΚ να το μεταφράζουν και σε οπαδολίκι.

Εχουμε εναν "οπαδό" τον Γκαρσία ήρθε και κούμπωσε και ο Νίκολα ....

Επαγγελματικές ομάδες είναι ,δουλεύουν με επαγγελματίες προπονητές ....κανένας σύνδεσμος φιλάθλων δεν κατεβάζει τις ομάδες του ΠΑΟΚ ....

Ούτε οι Μακεδόνες,ούτε η Μηχανιώνα ,ούτε η Θ4 έχουν ανάμειξη στην προετοιμασία των ομάδων.

Αυτή αυτή αφορά την ικανότητα των προπονητών για την αξιοποίηση του υλικού και οι φίλαθλοι θέλουν μόνο να πανηγυρίζουν ....αν δεν πανηγυρίζουν όπωε λένε και οι ΠΑΟΚτσήδες τον "μπούλο" εδώ καθάρισαν ολόκληρο επιστήμονα θα σταθούνε στον παππού; 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads