Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2021-02-28

ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ,,,ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ;

Ο COVID-19  μεταφέρθηκε πλέον στις ομάδες γυναικών και άρχισε το ντόμινο.

Οι ομάδες η μία μετά την άλλη ανακοινώνουν κρούσματα αν και προληπτικά αναβλήθηκαν κάποια παιγνίδια το πρόβλημα υπάρχει και εντοπίσθηκε στον Β όμιλο όπου ο Ολυμπιακός μετέδωσε και στον Πορφύρα και απο εκεί και πέρα χτύπησε καμπανάκι . 

Αναβλήθηκε το Θέτις-ΠΑΟΚ γιατί ο ΠΑΟΚ έπαιξε με τον Πορφύρα και υπήρχε κίνδυνος μετάδοσης.

Αυριο έχει προγραμματίσει ο ΠΑΟΚ να κάνει μοριακά τεστ σε ολόκληρη  την ομάδα για να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκονται οι αθλήτριες.

Ο ρυθμός εξάπλωσης που είναι ανεξέλεκτος καθώς μπορεί να προκληθούν μολύνσεις απο τους πάγκους των γηπέδων ,ακόμη και απο τις μπάλες άρχισαν να επιβεβαιώνονται οι φόβοι κάποιων που υποστήριζαν οτι αποκλείεται να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα γυναικών .

Η ΕΟΠΕ που ήθελε να ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο πρωτάθλημα καλό θα είναι να ζητήσει απο τον Λευτέρη Αυγενάκη κατ εξαίρεση να γίνει εμβολιασμός των αθλητριών και των ανθρώπων που απασχολούνται στις ομάδες γιατί  προέχει η υγεία όλων μας και είναι άδικο κάποιοι να μπαίνουν σε κίνδυνο .

Δυστυχώς πληροφορίες μας αναφέρουν ότι μέλος ομάδας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση .

Εάν δεν επιτευχθεί το αίτημα να γίνει εμβολιασμός θα μπούμε σε δύσκολες καταστάσεις και υπάρχει κίνδυνος να μην ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και να έχουμε και δύσκολες καταστάσεις .


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads