Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2021-01-29

Θαύμα-θαύμα !!!! - Αρχίζει η Volley League γυναικών!

 

 Το θαύμα που περίμενε το ελληνικό γυναικείο βόλεϊ ΄έγινε. Παρότι ο Νίκος Χαρδαλιάς δεν ανέφερε τίποτα για άνοιγμα της Volley League γυναικών σύμφωνα με πληροφορίες του sports3.gr το πρωτάθλημα της Volley League γυναικών θα ανοίξει από την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου και μάλιστα θα συμπεριληφθεί στην Κοινή Υπουργική Απόφαση (Κ.Υ.Α.) και θα ακολουθήσει τα βήματα των ανδρών.

Το ίδιο είχε γίνει και με την Volley League ανδρών όταν αποφασίστηκε το άνοιγμα του. Δεν είχε γίνει καμία αναφορά την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου, αλλά συμπεριλήφθηκε στην Κ.Υ.Α. που βγήκε την επομένη 9/1.

Η Κ.Υ.Α. θα ανακοινωθεί αύριο Σάββατο 30/1 μετά τις 18:00 και πλέον οι σύλλογοι και οι ομάδες που ήδη κάνουν προπονήσεις μπορούν να υπολογίζουν πως το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά ακόμα και την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου. Υπενθυμίζεται πως οι προπονήσεις έχουν ξεκινήσει από την Πρωτοχρονιά.

Το βασικό επιχείρημα της Volley League γυναικών είναι πως στις αρχές Μαΐου ορίστηκαν τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στη Λάρισα και έτσι το πρωτάθλημα θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα σε δύο μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads