Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2021-01-31

ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ !

 

Με τεράστια ανατροπή στο τρίτο σετ από 14-20, ο Φοίνικας Σύρου κέρδισε 3-0 τον Παναθηναϊκό χωρίς τον Πρωτοψάλτη και με πασαδόρο τον Ρούση, αν και οι διαιτητές Ονόπας-Βουδουρης  προσπάθησαν να τον σταματήσουν ενεργώντας μεροληπτικά με δυο κόκκινες κάρτες  σε Μπράουν, Γιούρισιτς.

Τεράστια νίκη του Φοίνικα, χωρίς τον Πρωτοψάλτη, αλλά με Ρούση 3-0 τον ΠΑΟ
Ο Φοίνικας έπαιξε με τον Κωστόπουλο, αντί του Πρωτοψάλτη που είχε θλάση στους κοιλιακούς, αλλά αυτό δεν πτόησε την ομάδα του Γιούρισιτς που πήρε τα δυο πρώτα σετ με 25-23.

Volley League Ανδρών: Δεν παίζει ο Πρωτοψάλτης κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Διαβάστε: Παναθηναϊκός-Προμηθέας 78-80: Η ανατροπή των Πατρινών μέσα στο ΟΑΚΑ (vid)
Στο τρίτο σετ όμως οι διαιτητές Ονόπας, Βουδούρης έβαλαν το χεράκι τους και... έσπρωξαν τον Παναθηναϊκό. Κι αυτό γιατί στο πρώτο σετ έδωσαν σωστά μια υπέρβαση στον Τσάτσις οι παίκτες του Παναθηναϊκού και ο Ανδρεόπουλος διαμαρτυρήθηκαν έντονα και προς γενική έκπληξη ο Ονόπας έδειξε από μια κίτρινη κάρτα στους δυο πάγκους! Στο τέλος του πρώτου σετ μάλιστα ο Πανταλέων , χωρίς να έχει καμμία αρμοδιότητα, μπήκε στο γήπεδο έφτασε ως τον πρώτο διαιτητή και μετά απευθύνθηκε προς τον δεύτερο και με το δάκτυλο τους μιλούσε έντονα για υπεράριθμους θεατές. Οι διαιτητές αντί να αποβάλουν τον Πανταλέοντα ζήτησαν από τον γυμνασίαρχο Γεωργουλέα να μετρήσει τους παρευρισκόμενους.

Έχασαν λοιπόν οι Ονόπας, Βουδούρης τον πειθαρχικό έλεγχο, άπαντες διαμαρτυρόντουσαν, ο Ονόπας απλά τους ζητούσε να ηρεμήσουν απολογητικά, αλλά στο 1-2 του τρίτου σετ όταν έδωσαν μπλοκ άουτ του Ράπτη, ένα καθαρό άουτ είχαμε νέες διαμαρτυρίες. Τότε θυμήθηκε ο Ονόπας ότι έχει και κόκκινες κάρτες, τις έδειξε σε Μπράουν και Γιούρισιτς με αποτέλεσμα το σκορ να γίνει 1-5 και στη συνέχεια 14-20. Ο Γιούρισιτς όμως έβγαλε τον πασαδόρο Ράντκε, τον αντικατέστησε με τον 33 χρονο Λυκούργο Ρούση και έτσι άρχισε την ανατροπή και η "αυτοκτονία" του Παναθηναϊκού που νόμισε ότι πήρε το σετ. Ο Φοίνικας σοφάρισε σε 23-23 και κέρδισε 27-25 με μπλοκ του Μπράουν και επίθεση του Ράιτς.

Οι Συριανοί είναι έξαλλοι με τους δυο διαιτητές, που άφησαν ανενόχλητους παίκτες και πάγκο του Παναθηναϊκού να διαμαρτύρονται χωρίς ποινή, αλλά εξάντλησαν την αυστηρότητα τους στους Μπράουν, Γιούρισιτς και άλλαξαν την ροή του τρίτου σετ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads