Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2021-01-25

ΕΤΣΙ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

 

ΤΟ "ΟΧΙ" του Πιτούλια στον Ολυμπιακό  και  να κρατήσει στην Βέροια τον Προύσαλη, στον "ρηχό" χώρο των παραγόντων του βόλεϊ , λέει πάρα πολλά και είναι μία απόφαση που σηματοδοτεί τις προθέσεις της διοίκησης του ΤΑΑ του Φίλιππου καθώς  χαρακτηρίζει τις προθέσεις της να δημιουργήσει μία ισχυρή ομάδα  περιχαρακωμένη, που ενδιαφέρεται ,μόνο για την πρόοδο του και εξέλιξη του Φίλιππου  και δεν ενδιαφέρεται για δημόσιες σχέσεις ..

Θα γυρίσουμε πολλά χρόνια πίσω οταν σε αλλο άθλημα οταν  ο Ολυμπιακός πήγε να κλέψει τον νεαρό τότε Κούδα  ,αλλά ο γενικός γραμματέας   του ΠΑΟΚ Γιώργος Παντελάκης δεν έβαλε την υπογραφή του ,ο Κούδας  επέστρεψε και ο ΠΑΟΚ πλέον αρχισε σαν ομάδα να γίνεται ομάδα φρούριο και δεν τόλμησε απο εκει και περα κανένας να πάει να τον αποδυναμώσει .

Δεν μπορούμε να ξερουμε πως ο 32χρονος Δημήτρης Πιτούλιας  θα εξελιχθεί αλλά ο χαρακτήρας του και το DNA της προέλευσής του υποδηλώνει οτι ξέρει να προστατεύει και να επιτυγχάνει αυτά που θέλει. και έδωσε δείγματα γραφής .

Ο χρόνος θα  δείξει αλλά μέχρι τώρα έχει πεί άλλα δύο "ΟΧΙ" όταν ζήτησαν να φύγουν απο τις αρχές της καραντίνας για ομάδες του εξωτερικού οι Μπίσετ και Γ.Τζουμάκας .

Απο απο την ομάδα που διοικεί ο Πιτούλιας δεν φεύγει κανείς !

Για να κλείσουμε το θέμα Προύσαλη και ο αθλητής δεν δυσαρεστήθηκε με την απόφαση της ομάδας του αφού βλέπει πιο μακριά και θέλει να διατηρήσει καλές σχέσεις με την ομάδα της Βέροιας .

Τέλος  ο Φίλιππος για να καλύψει το κενό του τραυματία  Σ.Τζουμάκα βρίσκεται πολύ κοντά να εντάξει στην ομάδα τον Αργύρη Μαυροβουνιώτη  που έμεινε χωρίς ομάδα μετά την διάλυση του Ηρακλή 2015 .
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads