Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2021-01-28

Σταματάει από την εθνική Ελλάδας και ο Ντίμα Φιλίποφ

Νέο πρόβλημα για την εθνική βόλεϊ, αφού μετά τον Ανδρέα Φράγκο και τον Δημήτρη Τζούριτς σταματάει και ο Ντίμα Φιλίποφ που θα ασχολείται τα καλοκαίρια με την προπονητική.

Ο Ανδρέας Φράγκος ανακοίνωσε πριν από λίγους μήνες ότι σταματάει από την εθνική βόλεϊ, ενώ το ίδιο έπραξε και το καλοκαίρι και ο Δημήτρης Τζούριτς και το πρόβλημα μεγεθύνεται με την αποχώρηση του Ντίμα Φιλίποφ.

Ο πρώην πασαδόρος του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ αποφάσισε να ασχολείται τα καλοκαίρια με την προπονητική, με την οποία θα ασχοληθεί όταν αποσυρθεί από την ενεργό δράση.


Ο 30 χρόνος πασαδόρος αποφάσισε να σταματήσει από την εθνική και να ασχοληθεί το καλοκαίρι με την προπονητική, είτε στη Ρωσία, είτε στην Ελβετία. Ήταν εξάλλου ο μοναδικός αξιόλογος πασαδόρος κάτω των 40 ετών, αφού το πρόβλημα σε αυτή τη θέση είναι τεράστιο και ο Ανδρεόπουλος θα έχει πλέον στη διάθεση του μόνο τον 40 χρονο Στιβαχτή αν δεν σταματήσει κι αυτός με τη λήξη του πρωταθλήματος..

O Φιλίποφ έγινε πλέον μόνιμος κάτοικος Ελβετίας, αφού θα παραμείνει στο Αμρισβίλ για τουλάχιστον 3 χρόνια. Παρά τις σειρήνες από Ελλάδα αλλά και την Ιταλία ο διεθνής πασέρ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ελβετική ομάδα και θα παραμείνει στο εξωτερικό τουλάχιστον μέχρι το 2024. Οι Ελβετοί του πρότειναν αρχικά 5 ετές συμβόλαιο, αλλά συμφώνησαν να το επανεξετάσουν και να παραμείνει στην ομάδα ως προπονητής όταν κρεμάσει τα παπούτσια….

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φιλίποφ δέχθηκε κρούση και από την Ιταλία και συγκεκριμένα από την Πιατσέντζα, που του πρότεινε συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν, όμως αποφάσισε να ανανεώσει με την Αμρισβίλ. Ο Φιλίποφ αν και αγωνίζεται λίγους μήνες στην Ελβετία έχει δηλώσει πως στην Αμρισβίλ έχει βρει ξανά τον εαυτό του, χαίρεται πάλι να παίζει βόλεϊ στο υψηλό επίπεδο και η πρόταση των Ελβετών τον κάλυψε οικονομικά αλλά και επαγγελματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads