Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2021-01-31

ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΤΑΙΞΕ Η ....ΚΕΡΚΙΔΑ !

 

Ο προπονητής της Κηφισιάς, Νίκος Ζαλμάς, ξέσπασε μετά το τέλος του αγώνα με τον Φίλιππο Βέροιας (0-3), όπου η αθηναική ομάδα αγωνίστηκε χωρίς τέσσερις παίκτες λόγω του πρωτοκόλλου για τον κορωνοϊό ( ο ενας όμως ηταν βασικός)
Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε: «Δεν θέλω να κάνω ανάλυση του αγώνα. Ελπίζω ότι η προκήρυξη και το πρωτόκολλο θα τηρηθούν και σε μελλοντικές αντίστοιχες περιπτώσεις, τις οποίες εύχομαι βέβαια να μην αντιμετωπίσει καμία άλλη ομάδα. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Βέροιας για τη νίκη της, συγχαρητήρια και στη δική μου ομάδα που έπαιξε αυτόν τον συγκεκριμένο αγώνα. Θέλω όμως να πω ένα πράγμα, το οποίο δεν αφορά στο αγωνιστικό τμήμα του Φίλιππου Βέροιας και την προσπάθεια των αθλητών και των προπονητών μέσα στο γήπεδο για να πάρουν τη νίκη.

Ωστόσο για ποιον αγώνα μιλάμε; Για ένα αγώνα φαρσοκωμωδία- όπου στο τέλος κέρδισε αυτός που ήταν πιο πολύχρωμος και χαμογελαστός κλόουν στο τσίρκο που όλοι συμμετέχουμε. Κάποιοι νεόκοποι παράγοντες στο χώρο μας θα πρέπει να είναι πολύ πιο σοβαροί και σεμνοί. Θα πρέπει να δείχνουν πολύ μεγαλύτερο σεβασμό στον πρώτο χρόνο παρουσίας τους στη μεγάλη κατηγορία και να μην συμπεριφέρονται ως χούλιγκαν ενώ κατέχουν διοικητικές θέσεις. Καληνύχτα και καλή τύχη στο αγαπημένο μας βόλεϊ…». 

Η ήττα πάντα πονάει ,αλλά να εκφράζεται για διοικητικό παράγοντα προπονητής ομάδας με αυτόν τον τρόπο δεν έχει ξαναγίνει , Εαν έχει διοίκηση η Κηφισιά θα πρέπει να πάρει θέση επι των λεχθέντων . 

Το λυπηρό είναι οτι οι προπονητές αντί να ασχολούνται με την ομάδα τους ασχολούνται με το πως παρακολουθούν οι φιλαθλοι στην εξέδρα και τι λένε ... 

Οταν αυτός πήρε τάϊμ στο κύπελλο στο 15- 23 του είπε κανείς τίποτα ; εκείνος δεν μείωσε με την πράξη του την τότε ομάδα της Α2 ;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads