Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2020-12-21

ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ "ΠΑΡΑΜΥΘΙ" !


Εγκλωβισμένο στην αβεβαιότητα παραμένει το βόλεϊ Γυναικών, αφού στην τελευταία τηλεδιάσκεψη των εκπροσώπων των ομάδων με τον πρόεδρο της Ε.Ο.ΠΕ. , Γιώργο Καραμπέτσο, ενώ είχε αποφασιστεί να ληφθεί σήμερα οριστική απόφαση για τη στάση που θα κρατήσουν οι ομάδες, αναφορικά με το μέλλον του αθλήματος, κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό.

Ο αρχικός ορισμός της σημερινής ημέρας ως καταλυτικής για τη λήψη αποφάσεων, αποτελούσε μονόδρομο, αφού μετά από δυο μήνες αγωνιστικής απραξίας τα χρονικά περιθώρια για την επανέναρξη και ομαλή διεξαγωγή και ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Volleyleague Γυναικών, έχουν στενέψει επικίνδυνα από τη στιγμή που ακόμα δεν έχουν επιτραπεί στις ομάδες να κάνουν προπονήσεις.


Σύλλογοι και αθλητές παραμένουν εγκλωβισμένοι στο αβέβαιο περιβάλλον που έχει διαμορφώσει ο κορονοϊός, τη στιγμή που δεν υπάρχουν εγγυήσεις από την πλευρά της πολιτείας και των υγειονομικών αρχών, ότι τα πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα αλλά και θα ολοκληρωθούν ομαλά.

Με δεδομένη την κατάσταση αυτή η συντριπτική πλειοψηφία των 11 ομάδων από τις 14, ψήφισε την αναγκαστική διακοπή του πρωταθλήματος στη σημερινή τηλεδιάσκεψη καθώς, οι 18-19 αγωνιστικές που εκκρεμούν για την ολοκλήρωσή του, (χωρίς να υπολογίζονται πόσες αναβολές μπορεί να προκύψουν), θεωρείται βέβαιο ότι είναι αδύνατο να πραγματοποιηθούν μέχρι τις 18 Απριλίου, από τη στιγμή που δεν έχουν ξεκινήσει οι προπονήσεις μέχρι στιγμής, ακόμα και αν ξεκινούσε το πρωτάθλημα στις 10 Φεβρουαρίου.

Υπό το πρίσμα αυτό και προκειμένου να μην εγκλωβίσουν τις αθλήτριές τους στο καθεστώς της αβεβαιότητας, του προβληματισμού και του άγχους για το τι μέλλει γενέσθαι και για να τους επιτρέψουν να αγωνιστούν στο εξωτερικό όπου συνεχίζονται κανονικά τα πρωταθλήματα, οι 11 από τις 14 ομάδες παρέμειναν σταθερές στην αρχική τους απόφαση. Μια απόφαση που πάρθηκε κατά απόλυτη πλειοψηφία στην πρώτη τηλεδιάσκεψη, όταν την ίδια άποψη είχαν εκφράσει και οι 14 ομάδες.
Στην τελευταία όμως τηλεδιάσκεψη υπήρξαν και 3 ομάδες που αναίρεσαν τον εαυτό τους και συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός το Μαρκόπουλο και οι Αμαζόνες, ζητώντας να δοθεί παράταση στη λήψη οριστικής απόφασης για διακοπή!
Ναι καλά διαβάσατε! Ο Παναθηναϊκός, που πέρσι ήθελε να διακοπούν πρωταθλήματα τα οποία είχαν διεξαχθεί ομαλά και εκκρεμούσαν 2 μόλις αγωνιστικές, όντας ο ένας εκ των δυο υπέρμαχων της παύλας, φέτος αλλάζει και πάλι τη στάση του.
Ο σύλλογος που πριν από 1 μήνα συμφωνούσε μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες να υπάρξει μέχρι τα μέσα Δεκέμβρη, οριστική απάντηση με εγγυήσεις για το αν, πότε και πως θα διεξαχθούν και θα ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα, σήμερα επιδόθηκε ξανά σε αλλαγή στάσης, ζητώντας να δοθεί νέα παράταση (η δεύτερη που δίνεται).

Ειλικρινά είναι να απορείς με την έλλειψη σταθερότητας, σοβαρότητας και τάσης στην κωλοτούμπα που διακατέχει τον Παναθηναϊκό, του οποίου το χατίρι ικανοποίησε τελικά η ομοσπονδία καθώς η όποια οριστική απόφαση μετατέθηκε προς άγνωστο χρονικό ορίζοντα,…
Aυτό που προκύπτει ξεκάθαρα από τη στάση του Παναθηναϊκού, είναι ότι οι «πράσινοι» δεν δείχνουν να ενδιαφέρονται για το καλό του αθλήματος και με τον τρόπο που λειτουργούν επιχειρούν να εγκλωβίσουν τα σωματεία και τους αθλητές στην αβεβαιότητα. To οξύμωρο είναι ότι η πρακτική τους αυτή, γίνεται ανεκτή και… σιγοντάρεται από τους ανθρώπους που κρατούν τις τύχες του ελληνικού βόλεϊ στα χέρια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads