Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2020-12-26

ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΝ "ΑΕΡΑ"

 


 ΜΕΤΑ τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα  πάμε στο μέλι !

Αύριο Κυριακή θα γίνει η κρίσιμη τηλεδιάσκεψη της Volley league  γυναικών όπου θα συζητηθεί ενα και μόνο θέμα .

Μετά το  τηλεσίγραφο του Καραμπέτσου που απαιτούσε απάντηση απο την ΚΥΕ μέχρι την Δευτέρα ,αλλά φρόντισαν να δώσουν την έγκριση της έναρξης των προπονήσεων υπο μορφή Χριστουγεννιάτικου μποναμά τώρα μένει το εαν θα κατεβούν να παίξουν στο πρωτάθλημα οι δεκα τέσσερις ομάδες ή αν θα υπάρχουν απρόοπτα .

Εν βρασμώ ψυχής οι υπάλληλοι που διαχειρίζονται τα των ομάδων με την άδεια των αφεντικών είχαν πεί αρχικά οτι  δεν επιθυμούν την συνέχιση του πρωταθλήματος  αλλά τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Ο Καραμπέτσος έκανε το καθήκον του και τώρα αναμένονται οι απαντήσεις .

Βέβαια όσο αφορά τις ομάδες μην περιμένετε και θαύματα .

Αρκετές έχουν απώλειες σε τεχνικό και αγωνιστικό προσωπικό ,οι συσχετισμοί μεταξύ των ομάδων έχουν αλλάξει αλλά απο το ολότελα καλή και η Παναγιώτενα .

Είναι καλό για το άθλημα το πρωτάθλημα να συνεχισθεί με 14 ομάδες οι οποίες πίσω απο την κουρτίνα εδώ και ενδεκα χρόνια ψηθυρίζουν οτι πρέπει να γίνει το πρωτάθλημα επαγγελματικό ....με τις υπάρχουσες συνθήκες και με τις δυνατότητες των ομάδων ουτε κατα διάνοια  ,όταν στους ανδρες επιβιώνουν μόνο οκτώ ομάδες ,αλλά ας βάλουν κάτω τα δεδομένα και ας δούνε αν μπορούν να κρατήσουν το επίπεδο ενός επαγγελματικού πρωταθλήματος .

Ολα λοιπόν αποφασίζονται αύριο και εαν όλα πάνε καλά ,αρχές Φεβρουαρίου πάμε για σερβίς .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads