Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2020-10-28

ΠΡΟΦΗΤΗΣ "Το πιο βαρύ πορτοφόλι"!

Μιας και πέρασε η 1η αγωνιστική και είδαμε λίγο πολύ την δυναμική κάθε ομάδας αυτό που βγαίνει σαν συμπέρασμα είναι ότι οι Κασσάνδρες τελικά είχαν δίκαιο….
Οι 4 ομάδες που ξεχωρίζουν δηλ. Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Σύρος και Ολυμπιακός, θα πάνε μέχρι το τέλος  για την κατάκτηση των τίτλων και οι άλλες τέσσερις απλά θα παίζουν για να παίζουν μιας και έτσι πως γράφει η προκήρυξη και τελευταίος να βγεις σίγουρα θα είσαι καλύτερος από τον 3ο της Pre League οπότε δεν τίθεται θέμα παραμονής.
Για την πρώτη 4αδα όμως ο Προφήτης λέει ότι σημαντικό ρόλο θα παίξει το γεγονός των απουσιών σε περίπτωση κρουσμάτων Covid σε μια ομάδα αλλά και στις αλλαγές στα ρόστερ των ομάδων στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Εδώ παραδοσιακά ο Ολυμπιακός δεν κάνει αλλαγές, ο ΠΑΟΚ πάντα κάνει (να δούμε και φέτος), η Σύρος αν όλα πάνε καλά δεν θα κάνει αλλά όλοι ξέρουμε ότι οι Συριανοί είναι πολύ ευαίσθητοι σε αυτό το κομμάτι και σε περίπτωση που δούνε στο γήπεδο άλλα πράγματα από αυτά που περιμένουν δεν θα διστάσουν να αλλάξουν τα πάντα μέχρι και προπονητή, μιας και σε σχέση με τους άλλους τρείς είναι ο πιο άπειρος και μπορεί εύκολα να του φορτώσουν τις αποτυχίες. Τέλος ο Παναθηναϊκός με σταθερό οικογενειακό κλίμα έχει το περιθώριο, όπως πέρυσι, να κάνει μια προσθήκη ξένου ώστε να αλλάξει τις ισορροπίες.
 

 Τα ρόστερ όμως των ομάδων αυτών δεν είναι πλήρη. Δεν μπορείς να λες ότι κάνω πρωταθλητισμό πχ όταν σαν Ολυμπιακός δεν έχω 2ο διαγώνιο, σαν Παναθηναϊκός δεν έχω επίσης 2ο διαγώνιο (και μην μου πείτε για τον πιτσιρικά Μάρκου), και μόνο ο ΠΑΟΚ και Σύρος έχουν πλήρη ρόστερ προς το παρόν.
Τι θα γίνει σε περίπτωση απουσιών? Ποιος το ρισκάρει να κάνει τέτοιες επενδύσεις και να είναι γυμνός σε αυτά τα κομμάτια, που δεν είναι μόνο το αγωνιστικό αλλά και η προπόνηση?
Για αυτό λοιπόν πρέπει να φροντίσουν να γεμίσουν τα ρόστερ τους τον Ιανουάριο για να μην βρεθούν προ εκπλήξεων. Και να θυμούνται ότι:
«Το πόλεμο δεν τον κερδίζει το πιο μακρύ σπαθί αλλά το πιο βαρύ πορτοφόλι!»
Όσο για τους υπόλοιπους και μετά την λεπτομερή παρατήρηση των ομάδων της Pre League που θα διεκδικήσουν άνοδο, ο Προφήτης λέει ότι θα γίνουν πολλές εκκαθαρίσεις στα ρόστερ ώστε να βγει η χρονιά οικονομικά αλλά και να μην υπάρχει κίνδυνος.
Η Ελληνοποίηση των ρόστερ δεν είναι και κακή ιδέα (όνειρο του προέδρου Καραμπέτσου) μιας και προβλέπω να μείνουν με το πολύ 1-2 ξένους αφού την δουλειά και τον στόχο μπορούν να τον επιτύχουν και με Έλληνες.
Μια καλή ιδέα είναι να πάνε να πάρουν την αφρόκρεμα των παικτών της Pre League οπότε και τους αποδυναμώνουν αλλά και με μικρό κόστος να κερδίζουν σίγουρα την παραμονή τους! Μετά έχει ο Θεός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads