Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2020-09-09

ΠΡΟΦΗΤΗΣ "Το κυλικείο του Κατσανείου θα επιστρέψει"

Θα ήθελα να αναφερθώ στους πρωταθλητές των Εφήβων και Νεανίδων και στους προπονητές τους που μπορεί μεν να έχουν κατακτήσει το χρυσό αλλά έχουν τεράστιες διαφορές μεταξύ τους.
Ο ένας ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια να αναβαθμίσει μια ομάδα που για πολλά χρόνια ήταν στην αφάνεια των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων με προπονήσεις μέχρι και στους ανοιχτούς χώρους, με ότι συνεπάγεται αυτό και πράγματι έχει την εμπειρία να ηγηθεί μιας Εθνικής ομάδας.
Ο άλλος που με μία - δυο γραμμές βιογραφικό κατάφερε να πάρει δύο Πανελλήνιους τίτλους! Αυτό όμως δεν τον κάνει γνώστη του αθλήματος ώστε να κουβαλήσει μια Εθνική ομάδα στην πλάτη του  - χωρίς καμιά εμπειρία - εκτός και αν έχει άστρο και μπάρμπα στην Κορώνη όπως άλλοι!
Οι προϋπολογισμοί την τελευταία διετία και των δύο συλλόγων όμως θα μπορούσαν να συντηρήσουν μια ομάδα Volleyleague αντρών που θα κυνηγάει την 4αδα με τέσσερις ξένους, εύκολα…..
Ο Παναθηναϊκός πράγματι επένδυσε και επενδύει στις μικρές ηλικίες μιας και πέρυσι έκανε την μεγάλη μεταγραφή από την Πάτρα αλλά και φέτος που πήρε σχεδόν όλη την αφρόκρεμα της Εθνικής Παίδων ώστε να έχει και συνέχεια για μια τουλάχιστον 3ετία – 4τραετία το πράγμα.
Ξοδεύτηκαν ή επενδυθήκαν καλύτερα  πάρα πολλά χρήματα σε μεταγραφές πρωτοκλασάτων παικτών  και παικτριών με επιστέγασμα τις κατακτήσεις τίτλων την τελευταία 2ετία και από τον ΠΑΟΚ και από τον Παναθηναϊκό.
Πλήρωσαν και πληρώνουν για να σηκώνουν κούπες και να παίρνουν τα προνόμια χωρίς να υπάρχει Πανελλαδικά το αντίπαλο δέος από άλλη ομάδα πέρα από τον Ηρακλή πέρυσι που έχασε τον τίτλο στο 5ο σετ με 15-13.
Και εδώ φτάνουμε στο ζητούμενο…. Όλοι αυτοί που ξόδεψαν τόσα πολλά είναι γατάκια μπροστά στο κυλικείο του Κατσανείου!
Με σχεδόν καθόλου χρήματα κατάφερε την τελευταία 4ετία να είναι στα Final 4 με 2 κατακτήσεις τίτλων, ένα αργυρό και ένα χάλκινο και θα εξηγήσω…
Οι προπονητές ήταν σχεδόν ανέξοδοι μιας και ο Μπαμπαλιουτας πληρωνόταν σαν παίκτης πιο πολύ παρά σαν προπονητής και έφυγε με φέσι, ο Νανάς έφυγε και αυτός με φέσι μετά το Final 4 της ΕΠΕΣΘ, ο Ρώσος ήταν των Πανκορασίδων και σίγουρα ήταν στα πλαίσια του υπηρεσιακού προπονητή πιο πολύ, που δεν πληρώθηκε και ο Μαυρίδης πήγε για την φανέλα μιας και είναι παιδί του Ηρακλή!!! Οπότε από προπονητές τίποτα έως ελάχιστα…
Από παίκτες οι πρωτοκλασάτοι όπως ο Τζιουμάκας, Στεφανίδης, Μπουράκης, Βαρβεσιώτης, Μούχλιας και Κεσεσίδης οι ετήσιες απολαβές τους ήταν κοντά στο χιλιάρικο και αν… Όλοι αυτοί επί 3 είναι μόνο ο Ράπτης την 1η χρονιά στον Παναθηναϊκό!!!!!!
Οπότε αντί να κάθεστε εκεί στον Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ να θριαμβολογείτε για την κατάκτηση των χρυσών μεταλλίων πάτε μια βόλτα από το Κατσάνειο να σας πει ο Coffe Maker πως μπορείτε να το κάνετε με πολύ λίγα ή σχεδόν καθόλου χρήματα!!! Γατάκια!
Ο προφήτης λέει ότι πάλι ο Ηρακλής θα βρει τρόπο να πρωταγωνιστήσει και καλό θα ήταν τελικά να ανοίξει αυτό το ΙΕΚ ώστε στις δύσκολες εποχές που ζούμε να μην ματώνουν οι παράγοντες οικονομικά!!! Γατάκια και πάλι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads