Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2020-08-26

"ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ"!!!

Ο ΠΕΡΣΕΑΣ  ξεκίνησε με αισιοδοξία την προετοιμασία της ομάδας γυναικών που για πρώτη φορά στην ιστορία της ανέβηκε στην Β΄Εθνική και με την ενίσχυση που έκανε στο ροστερ της ελπίζει σε μία καλή πορεία που θα την καθιερώσει σστις ισχυρές ομάδες της κατηγορίας και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για πιο ψηλά .

Ο προπονητής  Αλέξης Καμπερίδης είπε σχτικά :"Κάθε νέα χρονιά είναι και μια καινούργια πρόκληση. Β Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου είναι ένα επιπλέον κίνητρο για μας να δείξουμε τι πραγματικά αξίζουμε. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοι και δουλεύουμε σκληρά για να το καταφέρουμε. Έχουμε ένα νεανικό ροστερ και ελπίζουμε πέρα από το να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στην βαθμολογία να μπολιασουμε και νέα παιδιά στην γυναικεία ομάδα. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμους."

Για το νέο ξεκίνημα μίλησε και η  αρχηγός  Ελευθερία Μπαρμπαλιού:
"Η καινούργια χρονιά αναμένεται ιδιαίτερη λόγω των περιστάσεων που διανύουμε, δύσκολη και απαιτητική. Εμείς ως νεοφώτιστοι στη Β' Εθνική προετοιμαζόμαστε για την καλύτερη δυνατή εμφάνιση στο νέο πρωτάθλημα. Οι συμπαίκτριες μου κι εγώ θα δώσουμε το 100%των δυνατοτήτων μας προκειμένου ν ανεβούμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες ένα υγιές κι όμορφο πρωτάθλημα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads