Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2020-08-25

ΕΥΛΟΓΟ ΕΡΩΤΗΜΑ -ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ

ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ομάδας έχει ενα εύλογο ερώτημα το οποίο και πρέπει να απαντηθει απο την ομάδα των ειδικών της ΓΓΑ που έχουν συντάξει τον κώδικα αντιμετώπισης του covid-19 .
Xθές πολλές ομάδες ξεκίνησαν προπονήσεις για την νέα σεζόν και ακολουθώντας την σχετική οδηγία υπέβαλλαν τους αθλητές σε έλεγχο.
Μέχρι εδώ όλα καλά ,αλλά .
Το αλλά έχει να κάνει οτι οι αθλητές επέστρεψαν απο διακοπές την Κυριακή και μπορεί να βρέθηκαν και σε απαγορευμένες περιοχές οπως  πχ στην Χαλκιδική.
Απο την στιγμή που σύμφωνα με τους λοιμοξιολόγους ο ιός χρειάζεται μία  επώαση πέντε ημερών για να εκδηλωθεί τα τεστ που γίνονται είναι ακριβή ή πρέπει οι ομάδες να ξαναυποβάλλουν τους αθλητές σε νέα τέστ μετά απο πέντε ημέρες ;;;
Και κάτι άλλο τοπικού χαρακτ'ηρα για την περιοχή Θεσσαλονίκης ,η ΕΠΕΣΘ που αρέσκεται στους αιφνιδιασμούς πότε θα ανακοινώσει επίσημα τις ημερομηνίες εναρξης των πρωταθλημάτων της ;; Η ΕΟΠΕ πήγε την έναρξη των δικών της πρωταθλημάτων ενα μήνα πίσω και στην ΕΠΕΣΘ "πετάνε αετό" Αρχισαν οι προετοιμασίες και οι ομάδες θέλουν να μάθουν πότε παίζουν για να κάνουν το πρόγραμματους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads