Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2020-08-10

"Πάτησε Σέλι" ο Φίλιππος Βέροιας

Από το παραμυθένιο Σέλι άρχισε σήμερα Δευτέρα 10 Αυγούστου το β’ στάδιο της προετοιμασίας του Φίλιππου Βέροιας, ενώ στις 18.30 το απόγευμα στο τοπικό ποδοσφαιρικό γήπεδο “Γκράπα του Γκιζάρη” θα τελεστεσθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο της Volleyleague. 

 Η ομάδα του Φίλιππου Βέροιας, κατέλυσε από το πρωί στον παραδοσιακό πετρόχτιστο Ξενώνα Café-Restaurant “Le Chalet” και στη συνέχεια οι παίκτες αφού παρέλαβαν τα νέα προπονητικά τους ρούχα και άλλο αθλητικό εξοπλισμό, κατευθύνθηκαν στο χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου για την πρώτη από τις καθημερινές διπλές προπονήσεις, που περιλαμβάνει το β’ στάδιο της προετοιμασίας. 

Μέσα στις ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες που εξασφαλίζει τα υψόμετρο των 1500 μέτρων, οι αθλητές της ομάδας, χωρισμένοι σε δύο γκρουπ, υπό τις οδηγίες του κ. Τζιουμάκα και του συνεργάτη του, Τάκη Χριστοφορίδη, έκαναν βάρη και δούλεψαν στη φυσική κατάσταση, με φόντο το τοπίο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, που παρά την έλλειψη χιονιού αυτή την εποχή, θυμίζει σε μικρογραφία τουριστικό θέρετρο των ελβετικών Άλπεων. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads