Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2020-07-28

Εκλέχθηκε νέο Δ.Σ. στον Α.Σ. Γαία Δράμας.

Την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές του Α.Σ Γαία Δράμας με τη συμμετοχή των μελών του Συλλόγου.
Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης έγινε ο απολογισμός των πεπραγμένων του 2019, που ήταν πλούσιος σε επιτυχίες όλων των αγωνιστικών τμημάτων, με αποκορύφωμα την απευθείας άνοδο των γυναικών στην Α2 Εθνική Κατηγορία, την κατάκτηση Επίσης του πρωταθλήματος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στις Νεανιδες και την πρώτη θέση στην περιφέρεια στις κορασίδες μέχρι την διακοπή του συγκεκριμένου πρωταθλήματος.
Συζητήθηκαν οι στόχοι της νέας αθλητικής χρονιάς και εκλέχθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο για την επόμενη τριετία. Έτσι σας ενημερώνουμε ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου όπως προέκυψε μετά την Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της 8ης Ιουλίου έχει την παρακάτω δομή:

* Πρόεδρος - Αθανάσιος Κάππας
* Γ. Γραμματέας - Χαράλαμπος Καραισαρλης
* Ταμίας - Σταυρινακης Νικόλαος
* Έφορος Ομάδας - Αθανασιάδης Κωνσταντίνου
Μέλη
* Παλληκαρης Παύλος
* Κορέα Σουλτάνα
* Χρήστος Τσικρικουδης
* Μαυριδου Χαρίκλεια
* Κωνσταντίνος Αθανασιάδης
* Μιχάλης Μουσμουλίδης
* Χαραλαμπιδης Γεώργιος
Αρμοδιότητες στα μέλη θα δοθούν μετά την πρώτη προπόνηση των γυναικών στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου.
Δηλώσεις Προέδρου Α. Κάππα
Συνεχίζουμε με όραμα έναν δυνατό και υγιή σύλλογο, προάγοντας το άθλημα της πετοσφαίρισης σε όλα τα επίπεδα, αγωνιστικά και μη.
Ευχαριστούμε τους γονείς τα μέλη και τους φίλους της Ομάδας μας για την εμπιστοσύνη και την στήριξη που μας έδειξαν και προσβλέπουμε στην ίδια άψογη συνεργασία μαζί τους, όπως και τα προηγούμενα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads