Διάφορα

  ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΟΛΕΙ  LIBERO  VOLLEY

LIBERO VOLLEY🇬🇷 Ειδήσεις,Αγώνες,Αποτελέσματα,Βαθμολογίες

Post Top Ad

2020-07-17

Στην ΑΕΚ η Φωτεινού!

Η Άννα Φωτεινού είναι και επίσημα αθλήτρια της ΑΕΚ, με την 34χρονη να υπογράφει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Άννα Φωτεινού. Η 34χρονη (16/07/1986) κεντρικός, ύψους 1,80 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ.


Η Άννα Φωτεινού ξεκίνησε την καριέρα της από το Μοσχάτο, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Ηλυσιακό (2004-05) και Πειραϊκό (2005-07). Για την επόμενη επταετία φορούσε τη φανέλα των Ιώνων (2007-2014), ενώ ακολούθησε το πέρασμά της από τη Θέτιδα Βούλας. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας του Πορφύρα (2016-2020), με τον οποίο ανέβηκε στη Volleyleague και τον οδήγησε έως την 6η θέση της κορυφαίας κατηγορίας της ελληνικής πετοσφαίρισης.

Η Άννα Φωτεινού υπέγραψε το συμβόλαιό της στα Γραφεία του Συλλόγου, όπου την υποδέχθηκαν ο Αντιπρόεδρος της ΑΕΚ και Διοικητικός Υπεύθυνος του τμήματος, Λευτέρης Αρχόντης, και ο Team Manager του τμήματος, Νίκος Παναγιωτίδης, οι οποίοι και της ευχήθηκαν κάθε επιτυχία με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας η Άννα Φωτεινού δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω σε ένα ιστορικό σωματείο όπως είναι η ΑΕΚ. Θα κάνω ό,τι είναι δυνατό από πλευράς μου για να βοηθήσω να επιτύχουμε όλους τους στόχους μας και αν φτάσουμε ψηλά. Η ΑΕΚ έχει πολύ κόσμο από πίσω της τον οποίο χρειαζόμαστε στο πλευρό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads

Post Top Ad

Responsive Ads